Pages

Juneće rolice punjene povrćem



Juneće rolice punjene povrćem su idealna poslastica pripremljena na roštilju. Ukusno i nadasve hranjivo jelo jednostavno i brzo se priprema. Pored standardnig ćevapa, pleskavica i ražnjića, juneće rolice punjene povrćem uljepšat će našu mesnu platu pripremljenu na roštilju. 
Uživajte u pripremi i konzumaciji ovih ukusnih junećih rolica.

Sastojci za pripremu junjećih rolica 
  • 500 g junećeg buta
  • 1 manja tikvica
  • 1 zelena paprika
  • 1 mrkva
  • ⅓ žličice sušenog timijana
  • ekstra djevičansko maslinovo ulje
  • 1 žličica senfa
  • vegeta sa grill
Kako pripremiti Juneće rolice punjene povrćem
  • Juneći but narežite na tanke odreske, očistite ih od eventualnih žilica pa ih istucite batom za meso. 
  • Začinite meso timijanom i vegetom. 
  • Povrće narežite na tanke rezance – štapiće. 
  • Začinite ih s malo sušenog timijana, maslinovim uljem i vegetom. 
  • Na sredinu svakog odreska položite trakice povrća. 
  • Preklopite povrće s lijevom i desnom stranom odreska tako da dobijete smotuljak te pričvrstite čačkalicom. 
  • Pecite odreske na roštilju te servirajte sa sezonskom salatom ili prilogom po želji



 
 
Blogger Templates